Åge i Royal Albert Hall

Da Åge Aleksandersen & Sambandet skapte musikkhistorie med sin konsert i Royal Albert Hall den 17.juni 2016, var det KOMENT AS som var arrangør. Idé, planlegging og ikke minst gjennomføring av kanskje det største eventet noe norsk byrå har gjennomført, ble en eventyrlig suksess.

Foto: Royal Albert Hall, 17. juni 2016

Det krever god logistikk når 3450 nordmenn skal fraktes fra moderlandet og over til London. Der skal de ha en hotellseng, og de skal være på plass i Royal Albert Hall i god tid før Åge & Sambandet går på scenen. 19 flyavganger ble koordinert slik at alle kom til rett tid, og alle fikk hotellseng på det rommet de burde få. I tillegg ble opplevelsen i selveste Royal Albert Hall euforisk. Dette er senere delt med det norske folk, gjennom flere repriser på NRK. Millioner av nordmenn har tatt del i hendelsen.

KOMENT stod for hele arrangementet. Åge Aleksandersen tok seg av det som skjedde på scenen under konserten, men det øvrige var det KOMENT som tok seg av. – Jeg trodde ikke dette var mulig å få til, men fikk fra starten av en følelse av at dette er noen «gale» folk som vet hva de holder på med. Det var derfor jeg sa ja til å bli med på galskapen. All ære til KOMENT for måten dette ble gjennomført på, sier Åge selv i etterkant.
Aldri før har så mange mennesker vært fraktet ut av landet for å ta del i et event på denne måten. Hele KOMENT sin organisasjon var involvert, og det er all mulig grunn til å slå seg på brystet og si at «dette fikk vi til».