Landsskytterstevnet i gang

KOMENT AS leverer i år arenaproduksjonen på Landsskytterstevnet. Årets skytterfest arrangeres på Stjørdal og det er en omfattende oppgave som skal løses. I ni dager skal det leveres en 11-12 timer lang TV-produksjon som distribueres på storskjerm på arenaen, og ut i den store verden via web-TV. 12 personer er involvert i produksjonen. Vår tidligere kollega Tor Idar Aune er hovedspeaker, for øvrig en oppgave han har hatt hånd om siden 2006.

Det var i fjor høst Det frivillige Skyttervesen valgte KOMENT AS som leverandør av arenaproduksjon i den kommende 4-årsperioden. Dette er en omfattende oppgave, da Landsskytterstevnet er en av de aller største idrettsstevnene her til lands. 5 000 deltagere og ytterligere 10 000 tilreisende skal ha kontinuerlig oppdatering av alt det foregår gjennom de ni dagene. Samtidig er det folk fra hele verden som kan følge sendingen på web-TV. I fjor var det mange ti-tusener som daglig fulgte sendingene.

KOMENT er ydmyk og takknemlige for at vi har fått oppgaven tildelt, og ser frem til et godt samarbeid med Det frivillige Skyttervesen de kommende årene.

Se produksjonen på WebTV her