Ski-VM i Trondheim 2025

KOMENT er “Official event and travel partner of the WSC25” og skal med VM-LAVVOEN og NORSK HUS bidra til folkefest i Trondheim sentrum etter at øvelsene i Granåsen er ferdige for dagen. KOMENT formidler også et betydelig antall billetter til konkurransene, VM-dagpakker og hospitalitytjenester. Les mer om hva KOMENT kan tilby under Ski-VM i Trondheim her

Ski-VM 2025 arrangeres for hopp, kombinert og langrenn i perioden 26. februar – 9. mars 2025, og det er ingen tvil om at VM-LAVVOEN i Ytre Kongsgård blir stedet å være når konkurransene er ferdige for dagen. I VM-LAVVOEN er det plass til i overkant av 1000 gjester som kan ha en hyggelig stund sammen, og forhåpentligvis feire noen norske gull.

I tillegg til dette har vi et samarbeid med Norges Skiforbund – avdelingene langrenn og kombinert – der vi er arrangør av konseptet NORSK HUS. Det er vår eksklusive møteplass for næringslivet, og er plassert i ærverdige omgivelser inne i Borggården. VIP-teltet byr på en rikholdig buffet og drikke fra egen bar, live underholdning, sportslige oppdateringer og møter med VM-utøverne.