Gewoan Dwaan Douwe Bijlsma

Skøyte-VM 2024

Bli med og opplev våre ypperste skøyteløpere når de kniver om gjeve medaljer under skøyte-VM i Inzell. KOMENT arrangerer tur til VM i skøyter 08.-11. mars 2024, og vi har tro på gode resultater på både dame- og herresiden. Med stemningen i Max Aicher Arena vet vi at dette blir en tur for minnebøkene!

Er det behov for møterom, måltider, aktiviteter eller annet utover det som er inkludert i programmet, skreddersyr vi dette etter deres ønsker.

Salzburg

Vi bor i Salzburg, den nærmeste store byen til Inzell. Salzburg er en vakker by i passe stor størrelse som har sin beliggenhet ikke langt fra München. Salzburg er en meget gammel by, grunnlagt allerede i romertiden, og forbindes gjerne med at det er Mozart sin fødeby. I dag er Salzburg by hovedstaden i Land Salzburg i Østerrike, med ca. 150 000 innbyggere og består av 24 urbane distrikter og tre mer landlige distrikter.

Salzburg
Hotell

Hotel IMLAUER & Bräu er et 4-stjerners hotell med en ideell beliggenhet i hjertet av byen. Bare noen få minutter til fots  tar deg til den store jernbanestasjonen samt til de mest populære stedene og severdighetene i Salzburg, som festningen Hohensalzburg, Mozarts fødested og Mirabell parken.

Hotel Leonardo Berlin
Hotel Leonardo Berlin
Alexanderplatz

Hvert av de 50 gjesterommene på dette praktfulle tradisjonelle og hotellet er utstyrt med alle bekvemmeligheter som individuelt kontrollert klimaanlegg, satellitt-TV, telefon med direktenummer, Internett-tilgang, minibar og lydisolerte vinduer.

Etter en eventyrlig dag kan man nyte kvelden i den tradisjonelle Braurestaurant IMLAUER som serverer lokale, internasjonale og østerrikske retter.

Hotel IMLAUER & Bräu sitt ønske er at deres gjester føler seg som hjemme, noe de er svært suksessf ulle med.

Fly og transport

Utreise 08MAR OSLO (OSL) – MUNICH (MUC) 1110 – 1325 NORWEGIAN
Hjemreise 11MAR MUNICH (MUC) – OSLO (OSL) 1540 – 1755 LUFTHANSA

Vi har privat busstransport fra og til flyplassen, samt tur/retur arenaen. Vi ordner selvsagt tilslutningsfly til/fra Oslo om ønskelig.

PAKKEPRIS

  • Fly Oslo-München t/r inkl. skatter/avgifter
  • 4* hotell i 3 netter, inkl. frokost
  • Busstransport flyplass-hotell t/r
  • Busstransport hotell-skøytearena t/r
  • Billett til arenaen lørdag og søndag
  • Reiseledelse fra KOMENT

Mot tillegg:
Måltider, tilslutningsfly

KR 12 200,- i dobbeltrom
KR 14 400,- i enkeltrom

BESTILLING

endre storholt
Endre Storholt

Daglig Leder

Mobil: +47 915 93 916
E-post: reiser@koment.no

For bestilling eller spørsmål, send en e-post til reiser@koment.no eller benytt skjemaet under til å sende oss en henvendelse.

Meld interesse

Skøyte-VM 2024

Se vår personvernerklæring