Til Røros med XL-BYGG Gunnar T. Strøm

KOMENT takker XL-BYGG Gunnar T. Strøm for oppdraget med å koordinere og gjennomføre deres kundetreff på Røros 30.11 - 2.12. Bedriftsbesøk, leverandørmesse, ledsagerprogram samt sosiale avbrekk sørget for at vår kunde fikk gode tilbakemeldinger fra både sine kunder og leverandører.

 

Det er andre året at XL-BYGG Gunnar T. Strøm, i samarbeid med KOMENT, gjennomfører høstsamling for noen av sine viktigste kunder på Røros. Fredagen startet med samling i konferanseavdelingen på Røros Hotell før turen gikk til Røros Vinduer og Dører AS. Der ble det omvisning og informasjon blant annet om deres produkter. Produksjonshallen bygde vi om til festsal, hvor det ble servert mat og drikke ispedd god underholdning.

Lørdag var det leverandørmesse i Falkbergetsalen på Røros Hotell. 25 leverandører på stand gjennomførte speed-date med XL-BYGG Gunnar T. Strøm sine kunder. Tilbakemeldinger tyder på at dette ble godt gjennomført og med godt utbytte. Lørdag ettermiddag var det sosiale aktiviteter ute, før Røros Hotell serverte sitt rikholdige julebord. 

Vi takker XL-BYGG Gunnar T. Strøm AS for oppdraget.