Åge i Royal Albert Hall

«Det e langt igjen te Royal Albert Hall», sang Åge Aleksandersen i 1975. Juni 2016 sto han sammen med Sambandet på scenen i Albert Royal Hall!

 

3900 publikummere fylte kvelden med tårer, glede, svette, jubel, samhørighet, allsang og elektrisk stemning. 

KOMENT var ansvarlig for dette arrangementet som står forankret som et storslått og magisk minne for de som overvar konserten. KOMENT var også ansvarlig for fly- og hotellogistikk for de reisende.

Ansvarlig for prosjekt:

Endre Storholt // Daglig leder Trondheim
+47 915 93 916
endre@koment.no

åge
Åge

Flere eksempler

Digital fagkonferanse

KOMENT produserte en fagkonferanse for Åkerblå AS, hvor konferansedeltagerne var med enten fysisk i et studio på Frøya, eller digitalt på en av de sju lokasjonene langs kysten.

Digitalt seminar

Hvert år arrangerer Kreditorforeningen et seminar hvor de samler bransjen til faglig og sosialt samvær. Covid-19 gjorde at Høstseminaret ble holdt digitalt. 

Digital samling

Pga Covid-19 måtte Nordbohus og Blink Hus utsette planlagte fysiske samlinger med sine forhandlere. I stedet ble det gjennomført to digitale samlinger, én for hver kjede. KOMENT ble engasjert til å bistå med planlegging, ideer, produksjon av videoinnslag, grafikk og animasjoner, lyd/lys/kameraer og live-produksjonen av arrangementet digitalt.