Årskonferanse Sjømat Norge

Sjømat Norge sin årskonferanse "Et blått taktskifte" ble holdt i april, og hadde en rekke profilerte næringslivsledere og politikere på programmet. KOMENT stod for en stor del av leveransene. 

Foruten prosjektledelse og kjøreplan for selve arrangementet, hadde KOMENT i tillegg ansvar for å lage annonser, markedsføring og utarbeidelse av designmanual og program, og vi stod for bygging og rigging av spesialscene, dekorasjoner og talerstol. KOMENT produserte vignetter, åpningsfilm og videosnutter med Super-Nils, og hadde ansvaret for å engasjere programleder og underholdning.  KOMENT stod for regi, lyd, lys og AV under årskonferansen og banketten. 
 

Ansvarlig for prosjekt:

Per Tronsaune // Senior prosjektleder Trondheim
+47 950 22 880
per@koment.no

Morten Johansen // Leder Oslo
+47 411 23 456
morten@koment.no

Sjømat Norge
Sjømat Norge
Sjømat Norge

Flere eksempler

Vi er tilbake

Etter en vanskelig og passiv periode i vår, var vi i KOMENT så heldige å få jobbe med flere av våre kunder med ulike prosjekter de siste ukene inn mot sommerferien. 

Samarbeid med Trondheim Spektrum

KOMENT AS signerte denne uken en samarbeidsavtale med Trondheim Spektrum. Avtalen er et resultat av et allerede etablert samarbeid med det som av mange omtales som kanskje Norges mest fleksible og spennende arena for ulike events.

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!