Årskonferanse Sjømat Norge

Sjømat Norge sin årskonferanse "Et blått taktskifte" ble holdt i april, og hadde en rekke profilerte næringslivsledere og politikere på programmet. KOMENT stod for en stor del av leveransene. 

Foruten prosjektledelse og kjøreplan for selve arrangementet, hadde KOMENT i tillegg ansvar for å lage annonser, markedsføring og utarbeidelse av designmanual og program, og vi stod for bygging og rigging av spesialscene, dekorasjoner og talerstol. KOMENT produserte vignetter, åpningsfilm og videosnutter med Super-Nils, og hadde ansvaret for å engasjere programleder og underholdning.  KOMENT stod for regi, lyd, lys og AV under årskonferansen og banketten. 
 

Ansvarlig for prosjekt:

Per Tronsaune // Senior prosjektleder Trondheim
+47 950 22 880
per@koment.no

Morten Johansen // Leder Oslo
+47 411 23 456
morten@koment.no

Sjømat Norge
Sjømat Norge
Sjømat Norge

Flere eksempler

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.

YX 7-Eleven lansering

KOMENT Oslo hadde ansvaret for bl.a prosjektledelse, sampling, logistikk og underholdning på lanseringene av de splitter nye YX 7-Eleven-stasjonene landet rundt. Vi konverterte 90 tilhørende facebooksider for YX 7-Eleven, og oppdatert alle sidene med innhold for å promotere de lokale åpningsfestene. 

BBC BRIT Norgeslansering

I anledning lanseringen av BBC Brit, utfordret The Stig fire norske sportsutøvere til et sinnsykt race i Holmenkollen for å skape blest om TV-kanalen i det norske markedet.