Årskonferanse Sjømat Norge

Sjømat Norge sin årskonferanse "Et blått taktskifte" ble holdt i april, og hadde en rekke profilerte næringslivsledere og politikere på programmet. KOMENT stod for en stor del av leveransene. 

Foruten prosjektledelse og kjøreplan for selve arrangementet, hadde KOMENT i tillegg ansvar for å lage annonser, markedsføring og utarbeidelse av designmanual og program, og vi stod for bygging og rigging av spesialscene, dekorasjoner og talerstol. KOMENT produserte vignetter, åpningsfilm og videosnutter med Super-Nils, og hadde ansvaret for å engasjere programleder og underholdning.  KOMENT stod for regi, lyd, lys og AV under årskonferansen og banketten. 
 

Ansvarlig for prosjekt:

Per Tronsaune // Senior prosjektleder Trondheim
+47 950 22 880
per@koment.no

Morten Johansen // Leder Oslo
+47 411 23 456
morten@koment.no

Sjømat Norge
Sjømat Norge
Sjømat Norge

Flere eksempler

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.

YX 7-Eleven lansering

KOMENT Oslo hadde ansvaret for bl.a prosjektledelse, sampling, logistikk og underholdning på lanseringene av de splitter nye YX 7-Eleven-stasjonene landet rundt. Vi konverterte 90 tilhørende facebooksider for YX 7-Eleven, og oppdatert alle sidene med innhold for å promotere de lokale åpningsfestene.