BBC BRIT Norgeslansering

I anledning lanseringen av BBC Brit, utfordret The Stig fire norske sportsutøvere til et sinnsykt race i Holmenkollen for å skape blest om TV-kanalen i det norske markedet. 

På oppdrag for BBC har Koment stått for produksjonen av hele arrangementet, inkludert konseptutvikling, rekruttering av de fire norske sportssutøverne (Therese Johaug, Emil Hegle Svendsen, Rune Velta og Terje Haakonsen), fotografering og filming av konkurransen «The Challenge: Team Norway vs The Stig».
 

Ansvarlig for prosjekt:

Joakim Wang // Senior Produsent Event Oslo
+47 920 13 802
joakim@koment.no

BBC BRIT Norgeslansering
BBC BRIT Norgeslansering

Flere eksempler

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.

YX 7-Eleven lansering

KOMENT Oslo hadde ansvaret for bl.a prosjektledelse, sampling, logistikk og underholdning på lanseringene av de splitter nye YX 7-Eleven-stasjonene landet rundt. Vi konverterte 90 tilhørende facebooksider for YX 7-Eleven, og oppdatert alle sidene med innhold for å promotere de lokale åpningsfestene.