Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Fredag holdt vi et lukket arrangement med Åge på The Hub, hvor de tilstedeværende fikk et nært møte med Norges ubestridte rockekonge. Lørdag var det duket for folkefest i Oslo Spektrum, der Åge & Sambandet skapte en euforisk stemning. Det er nesten ikke til å tro at Åge skulle holde på som artist i over 50 år og fylle 70 før han og Sambandet inntok Oslos storstue!  

KOMENT hadde ansvaret for begge disse arrangementene. Under vår prosjektledelse sørget alle aktører for at det ble fantastiske dager i Oslo. Det er en fornøyelse for oss å jobbe med Åge og hans crew.

Ansvarlig for prosjekt:

Endre Storholt // Daglig leder Trondheim
+47 915 93 916
endre@koment.no

Hroar Stjernen // Leder event Trondheim
+47 909 81 878
hroar@koment.no

Flere eksempler

Digital fagkonferanse

KOMENT produserte en fagkonferanse for Åkerblå AS, hvor konferansedeltagerne var med enten fysisk i et studio på Frøya, eller digitalt på en av de sju lokasjonene langs kysten.

Digitalt seminar

Hvert år arrangerer Kreditorforeningen et seminar hvor de samler bransjen til faglig og sosialt samvær. Covid-19 gjorde at Høstseminaret ble holdt digitalt. 

Digital samling

Pga Covid-19 måtte Nordbohus og Blink Hus utsette planlagte fysiske samlinger med sine forhandlere. I stedet ble det gjennomført to digitale samlinger, én for hver kjede. KOMENT ble engasjert til å bistå med planlegging, ideer, produksjon av videoinnslag, grafikk og animasjoner, lyd/lys/kameraer og live-produksjonen av arrangementet digitalt.