Oslo Games GO

KOMENT har utviklet konseptet og står for produksjonen av Oslo Games GO. 

Fire av Norges beste skateboard-fotografer velges til hvert sitt team og får i oppgave å rekruttere 4 skatere hver. På under én uke skal lagene samle flest mulig poeng gjennom ulike challenges, og samtidig dokumentere alt i en egenprodusert skate-film.  

Oslo Games GO! møter du kanskje på et gatehjørne, en trapp eller en bowl nær deg. Konkurransen foregår ute i Oslo og strekker seg over flere dager. Teamene som deltar skal levere film, foto og SoMe-oppdrag gjennom hele konkurranseuka. En jury på 8 kvalifiserte personer vil til slutt velge vinnerteamet.

Oslo Games GO har basert seg på sosiale medier, med Facebook og Instagram som hovedkanaler.

Flere eksempler

Vi er tilbake

Etter en vanskelig og passiv periode i vår, var vi i KOMENT så heldige å få jobbe med flere av våre kunder med ulike prosjekter de siste ukene inn mot sommerferien. 

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.