Samarbeid med Trondheim Spektrum

KOMENT AS signerte denne uken en samarbeidsavtale med Trondheim Spektrum. Avtalen er et resultat av et allerede etablert samarbeid med det som av mange omtales som kanskje Norges mest fleksible og spennende arena for ulike events.

For KOMENT ligger det en anerkjennelse i å få et formalisert samarbeid med Trondheim Spektrum. Dette gir oss unike muligheter på mange fronter. Samtidig vil vi etter hvert bli godt kjent med alle de muligheter som denne arenaen har å tilby. Mange av våre kunder kjenner ikke til at Trondheim Spektrum i aller høyeste grad er mulighetenes arena. Her kan det være alt fra mindre konferanser i topp moderne møterom, til messer og andre arrangementer som har behov for mange tusen besøkende. Tilgangen til denne arenaen vil så absolutt gi eksisterende og kommende kunder mange muligheter.
 
Vi har en ambisjon om å være en foretrukket samarbeidspartner på opplevelsesbasert kommunikasjon, og ikke minst gjelder dette i forhold til store idrettsbegivenheter. Da er selvsagt Trondheim Spektrum i en særstilling som Norges mest spennende arena. Allerede under Håndball-EM hadde vi et utmerket samarbeid med Trondheim Spektrum. Et samarbeid som førte til utrolig mange positive tilbakemeldinger fra kunder både i inn- og utland. Dette samarbeidet ønsker nå begge parter å forsterke til felles nytte. Vår ambisjon er å fylle Trondheim Spektrum med opplevelser som ingen tidligere han ansett som en mulighet. Dette være seg vinteridrett, korfestivaler eller andre store ansamlinger av folk. Vi gleder oss til dette samarbeidet.
Spennende samarbeid med Trondheim Spektrum

Flere eksempler

Digital fagkonferanse

KOMENT produserte en fagkonferanse for Åkerblå AS, hvor konferansedeltagerne var med enten fysisk i et studio på Frøya, eller digitalt på en av de sju lokasjonene langs kysten.

Digitalt seminar

Hvert år arrangerer Kreditorforeningen et seminar hvor de samler bransjen til faglig og sosialt samvær. Covid-19 gjorde at Høstseminaret ble holdt digitalt. 

Digital samling

Pga Covid-19 måtte Nordbohus og Blink Hus utsette planlagte fysiske samlinger med sine forhandlere. I stedet ble det gjennomført to digitale samlinger, én for hver kjede. KOMENT ble engasjert til å bistå med planlegging, ideer, produksjon av videoinnslag, grafikk og animasjoner, lyd/lys/kameraer og live-produksjonen av arrangementet digitalt.