Spøkelsene i Svartdalen

Hvert år arrangerer vi, i samarbeid med OBOS, spøkelsesvandring i Svartdalen, et åpent og gratis arrangement for store og små. 

Svartdalen er en urskog i Oslo med en livlig bekk i bunnen som danner perfekte rammer for grøss og gru på Halloween! Ved bruk av lyd- og lyseffekter, røyk, skuespillere og kulisser er dette herlig underholdning som stadig flere passer på å få med seg - det er
mellom 5 - 6 000 spøkelsesvandrere som deltar hvert år!

KOMENT har utviklet idé, konsept og er ansvarlig for opp- og nedrigg, produksjon og gjennomføring. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med OBOS.

Ansvarlig for prosjekt:

Joakim Wang // Senior Produsent Event Oslo
+47 920 13 802
joakim@koment.no

Flere eksempler

Vi er tilbake

Etter en vanskelig og passiv periode i vår, var vi i KOMENT så heldige å få jobbe med flere av våre kunder med ulike prosjekter de siste ukene inn mot sommerferien. 

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.