Spøkelsene i Svartdalen

Hvert år arrangerer vi, i samarbeid med OBOS, spøkelsesvandring i Svartdalen, et åpent og gratis arrangement for store og små. 

Svartdalen er en urskog i Oslo med en livlig bekk i bunnen som danner perfekte rammer for grøss og gru på Halloween! Ved bruk av lyd- og lyseffekter, røyk, skuespillere og kulisser er dette herlig underholdning som stadig flere passer på å få med seg - det er
mellom 5 - 6 000 spøkelsesvandrere som deltar hvert år!

KOMENT har utviklet idé, konsept og er ansvarlig for opp- og nedrigg, produksjon og gjennomføring. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med OBOS.

Ansvarlig for prosjekt:

Joakim Wang // Senior Produsent Event Oslo
+47 920 13 802
joakim@koment.no

Flere eksempler

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!

Offisiell åpning for Lerøy Midt AS

Lerøy Midt AS på Hitra er verdens mest moderne lakseanlegg og en vesentlig aktør lokalt, regionalt og nasjonalt. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere den offisielle åpningen.

YX 7-Eleven lansering

KOMENT Oslo hadde ansvaret for bl.a prosjektledelse, sampling, logistikk og underholdning på lanseringene av de splitter nye YX 7-Eleven-stasjonene landet rundt. Vi konverterte 90 tilhørende facebooksider for YX 7-Eleven, og oppdatert alle sidene med innhold for å promotere de lokale åpningsfestene.