Webinar

KOMENT har levert digitalt event i form av webinar for Sjømat Norge. 

 

Webinaret foregikk i Microsoft Teams og ble kjørt fra et studio med 4-kamera-produksjon, grafikk, lyd, lys og foredragsholdere. 

Webinarene ble produsert i en OB-buss og distribuert som en stream til Sjømat Norge sine medlemmer. For Sjømat Norge har vi også produsert videoinnslag og vignetter som ble benyttet under webinarene.

Flere eksempler

Digital fagkonferanse

KOMENT produserte en fagkonferanse for Åkerblå AS, hvor konferansedeltagerne var med enten fysisk i et studio på Frøya, eller digitalt på en av de sju lokasjonene langs kysten.

Digitalt seminar

Hvert år arrangerer Kreditorforeningen et seminar hvor de samler bransjen til faglig og sosialt samvær. Covid-19 gjorde at Høstseminaret ble holdt digitalt. 

Digital samling

Pga Covid-19 måtte Nordbohus og Blink Hus utsette planlagte fysiske samlinger med sine forhandlere. I stedet ble det gjennomført to digitale samlinger, én for hver kjede. KOMENT ble engasjert til å bistå med planlegging, ideer, produksjon av videoinnslag, grafikk og animasjoner, lyd/lys/kameraer og live-produksjonen av arrangementet digitalt.