YX 7-Eleven lansering

KOMENT Oslo hadde ansvaret for bl.a prosjektledelse, sampling, logistikk og underholdning på lanseringene av de splitter nye YX 7-Eleven-stasjonene landet rundt. Vi konverterte 90 tilhørende facebooksider for YX 7-Eleven, og oppdatert alle sidene med innhold for å promotere de lokale åpningsfestene. 

Åpningsfestene har bydd på servering av pølser, kaffe og kake til alle gjester - samt gode åpningstilbud på bilvask og annet. For å trekke folk til åpningsfestene har KOMENT stått for promoteringen lokalt ved bruk av bl.a flyere, sosiale medier og e-postutsendelser.

Åpningsfestene har vært godt besøkt, og i noen tilfeller har også adm. dir. i Reitan Convenience Norge, Kenneth C. Olsen, deltatt på disse. 

Vi har også hatt gleden av å ha Pål Anders Ullevålseter som gjest på et par av åpningsfestene!

Ansvarlig for prosjekt:

Charlotte Joy Youngblom // Produsent Event & Digital Oslo
+47 986 26 380
charlotte@koment.no

Synne Broch Almqvist // Digital Markedsfører Oslo
+47 934 22 848
synne@koment.no

Morten Johansen // Leder Oslo
+47 411 23 456
morten@koment.no

YX 7-Eleven
yx 7-Eleven
YX 7-Eleven
YX 7-Eleven
YX 7-Eleven

Flere eksempler

Vi er tilbake

Etter en vanskelig og passiv periode i vår, var vi i KOMENT så heldige å få jobbe med flere av våre kunder med ulike prosjekter de siste ukene inn mot sommerferien. 

Samarbeid med Trondheim Spektrum

KOMENT AS signerte denne uken en samarbeidsavtale med Trondheim Spektrum. Avtalen er et resultat av et allerede etablert samarbeid med det som av mange omtales som kanskje Norges mest fleksible og spennende arena for ulike events.

Historisk helg med Åge

KOMENT dekket opp og inviterte til en storslagen og helt unik ÅGE-helg i Oslo. 9 000 mennesker var tilstede da Åge Aleksandersen & Sambandet spilte for aller første gang i Oslo Spektrum!