KOMENT

KOMENT blir samarbeidspartner til Ski-VM

KOMENT skal i samarbeid med Ski-VM 2025 bidra i betydelig grad til folkefesten under mesterskapet. Med drøye 1 000 personer i VM-LAVVOEN i Ytre Kongsgård, og det unike konseptet NORSK HUS i Borggården, kan alle dra folkefesten videre etter at øvelsene i Granåsen er ferdig. Samarbeidet medfører også at KOMENT formidler et betydelig antall billetter til konkurransene.

Dette er noen av tilbudene som den nye samarbeidspartneren KOMENT på leverandørnivå bidrar med som «Official event and travel partner of the WSC25». KOMENT kan også bruke VM-logoen i sin kommunikasjon, og blir generalpartner i Ski-VMs «SPOR-nettverk». KOMENT har som formål å bidra til å skape varige minner gjennom event og gode opplevelser.

– Vi har stor respekt for at vi nå får muligheten til å spille på lag med Ski-VM Trondheim 2025, sier daglig leder Endre Storholt i KOMENT. Skal VM bli den folkefesten vi ønsker oss i 2025, skal alle gode krefter trekke i samme retning. Vi glær oss!

– En samarbeidspartner som bidrar både til økt aktivitet i Trondheim sentrum og billettsalg i Granåsen til VM i 2025, det er en god kombo for oss, sier VM-sjef Åge Skinstad.

KOMENT sin prosjektleder for SKI-VM 2025, Liv Dannevig, har jobbet iherdig i lang tid med prosjektet og føler at ting er godt i rute med et knapt år igjen til mesterskapet starter.

– Det er ingen tvil om at VM-LAVVOEN i Ytre Kongsgård blir stedet å være når konkurransene er ferdig for dagen. Der blir det plass til i overkant av 1000 gjester som kan ha en hyggelig stund sammen, og forhåpentligvis feire noen norske gull, sier Dannevig.

– I tillegg til dette har vi jo et samarbeid med Norges Skiforbund – avdelingene langrenn og kombinert – der vi er arrangør av konseptet NORSK HUS. Det er vår eksklusive møteplass for næringslivet, og er plassert i ærverdige omgivelser inne i Borggården. VIP-teltet byr på en rikholdig buffet og drikke fra egen bar, live underholdning, sportslige oppdateringer og møter med VM-utøverne, avslutter Dannevig.

Ski-VM Trondheim 2025 arrangeres for hopp, kombinert og langrenn 26. februar – 9. mars 2025. Les mer på trondheim2025.no

Kontaktpersoner for media:
KOMENT – Daglig leder Endre Storholt +47 915 93 916
Ski-VM Trondheim 2025 – VM-sjef Åge Skinstad +47 480 58 057
Ski-VM Trondheim 2025 – Markedssjef Haakon Jensen +47 951 03 981