Jonas Gahr Støre Nord i Sør

Nord i Sør 2022

Nord i Sør er hele den nordlige landsdelens samlingspunkt i Oslo, og her møtes næringslivet fra alle de store næringer til konferanse og Nordnorsk festaften. Nord i Sør arrangeres hvert år, og er blitt en viktig arena både faglig og sosialt. KOMENT har i samarbeid med styringsgruppen stått for all planlegging, produksjon og gjennomføring av Nord i Sør 2022.

Hovedtemaet på Nord i Sør 2022 er viktigere enn noen gang; å få til solide satsninger for morgendagens arbeidsliv i nord. Stadig flere ser hvilken sentral rolle Nord-Norge vil få fremover, noe årets program for Nord i Sør gjenspeilet. Nord i Sør 2022 ble arrangert 11. mai med 320 deltagere på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Næringslivet i nord gir inspirasjon til resten av landet“, sa statsminister Jonas Gahr Støre og satte tonen for åpningen. Hele talen hans er tilgjengelig her. Statsministeren ble etterfulgt av andre ledende politikere, bedriftsledere, universitetene, lederne i NHO og LO og ikke minst viktige stemmer for de som skal fylle morgendagens arbeidsplasser.

Peggy-ole-erik-målfrid
Samtale med Ole Erik Almlid, adm.dir NHO og LO-leder Peggy Hessen Følsvik – ledet av regiondirektør Målfrid Baik NHO Arktis.
Foto: Pierluca Taranta
Stein Windfeldt leder for styringsgruppen Nord i Sør og statsminister Jonas Gahr Støre.
Foto: Pierluca Taranta