selskapsreisen-bitastad-2021-grafikk

Selskapsreisen 2021 for Bitastad

Da Bitastad AS skulle arrangere samling for sine fem serveringskjeder; Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite og Kompis, fikk KOMENT i oppgave å utvikle og gjennomføre arrangementet. Det overordnede fokuset for samlingen var å tilrettelegge for å hente synergier mellom kjedene.

“Selskapsreisen 2021” ble utformet som et helhetlig konsept med egen logo og design inkludert på alt innhold og materiell. Samlingen med 200 nøkkelpersonell fant sted i Fredrikstad, og bød på tre dager med faglig påfyll, workshops og sosiale aktiviteter. Inkludert i samlingen var også en leverandørmesse, hvor 17 ulike leverandører deltok.

I etterkant av samlingen har Konsernsjef i Bitastad, Bjørn Vidar Tessem gitt oss følgende tilbakemelding:
Vi har jobbet med KOMENT AS for å utvikle konseptet Selskapsreisen, der hensikten er å samle 200 nøkkelpersonell i vår virksomhet. Vi har forankret videre retning for selskapet samt jobbet med å leve ut våre verdier. Konseptet er blitt helt i vår ånd og har forsterket vår visjon «Det råeste veksthuset for serveringskonsepter», og den første gjennomføringen ble en ubetinget suksess. Vi opplever at vi får god verdiøkning ved å jobbe tett med KOMENT på gjennomføring og innhold. De evner å fange det vi er på jakt etter, slik at vi oppnår de målene vi setter for å skape en vinnerkultur basert på våre verdier.

Vi takker Bitastad for tilliten og oppdraget!