Sjømatdagene

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene er en faglig konferanse som arrangeres av den nasjonale arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen, Sjømatbedriftene. Konferansen har over 30 år vokst seg til å bli den største og mest relevante møteplassen for medlemmer, bransjeaktører og alle med interesse for sjømatnæringen i Norge. KOMENT fikk oppdraget med å arrangere Sjømatdagene i 2024, og har jobbet i tett samarbeid med Sjømatbedriftene om videreutvikling av konsept, planlegging og gjennomføring av event på Scandic Hell i Stjørdal 22. – 24. januar.

Nytt i år var at vi kickstartet Sjømatdagene med en Get Together for deltakerne kvelden før konferansen. Dette ble en kveld som bød på faglig innspill, mat og mingling før selve konferansen startet dagen etter.

Årets tema på Sjømatdagene var «Sjømatnæringens ambisjon for fremtiden», og konferansen ble ledet av Haddy Njie. I løpet av de to dagene var nærmere 30 foredragsholdere på scenen, blant annet Fiskeri- og Havministeren, og Gustav Witzøe. Tradisjonen tro var det også en høytidelig festmiddag med flott sjømatbuffet, underholdning, hyllest av bransjens prestasjoner og utdeling av årets ærepris – som forøvrig gikk til Ole Jørgen Arctander fra Røst Trandamperi AS.

KOMENT stod for prosjektledelse, planlegging, PR- og markedsføringplan inkludert ny hjemmeside, innhold i sosiale medier og annonsering, invitasjoner, påmeldinger, gjennomføring, teknikk og logistikk for hele arrangementet.