Dåpsfest

Skipsdåp for MS Reisa

Da brønnbåten MS Reisa skulle døpes fikk KOMENT ansvaret for arrangementet, som ble en folkefest oppe i det høye nord.

Seremonien fant sted ved kaia i Sørkjosen i Nordreisa kommune, med hundrevis av fremmøtte. Gudmor til båten var ordfører for Nordreisa kommune, Hilde Nyvoll, mens Tangvik Brass og operasanger Sivert Jullumstrø også bidro til den høytidelige stemningen.

Folkefesten fortsatte med et storslått familiearrangement i idrettshallen på Storslett med nærmere 600 personer tilstede. Barn og voksne koste seg med hoppeslott og sklie, quiz, ansiktsmaling, lego-konkurranse med Joakim og Ebbe fra TV2’s LEGO Masters og til slutt en konsert med populære DDE.

Dåpsfesten ble rundet av med festmiddag for inviterte, også der til et program med taler, musikk og humor – suverent ledet av komiker og toastmaster Erlend Osnes.

I dette prosjektet har KOMENT levert alt fra invitasjoner og markedsføring, til booking og gjennomføring av eventet i sin helhet. Vi takker selskapet Frøy, rederiet som eier MS Reisa, for oppdraget. Båten er bygd av verftet HavYard på Vestlandet og hun skal de første årene jobbe for oppdrettsselskapet Lerøy og deres virksomhet i Troms.