sparebank1-topptur

Til topps på Norges tak med Sparebank1 Kreditt AS

KOMENT hadde gleden av å arrangere en høsttur til Lom for Sparebank 1 Kreditt. Det ble tre begivenhetsrike dager for alle de 50 deltagerne. Foruten et tett faglig program, ble det også tid til en skikkelig fjelltur.

Gruppen gjennomførte en av dagene en topptur opp til Nord-Europas høyeste fjell, Galdhøpiggen (2.469 moh). Med start fra Juvasshytta, over Styggebreen med brodder og i tau, og opp til selve toppunktet. I lavt skydekke, men med gløtt av sol. På kvelden gikk turen videre til Arne Brimis kongerike Vianvang, et helt fantastisk eldorado av smaker, lukter, arkitektur, underholdning, kåseri og selvfølgelig utsøkt mat og drikke.

KOMENT har i samarbeid med kunden håndtert alt fra ide, planlegging, prosjektering og gjennomføring av reisen med transport, opphold, artister, fjellførere og bevertning.

“Godt samarbeid i planleggingsfasen av turen. KOMENT lyttet til våre ønsker og tanker, og sammen med deres gode innspill planla vi turen ned til den minste detalj. Turen ble en suksess, god mat, flotte opplevelser og god gjennomføring fra start til slutt“, uttaler Marianne Nordløkken, Leder Kredittservice, Sparebank 1 Kreditt AS.

Takk for turen og takk for tilliten!