åpningsfest city lade

Tre dagers åpningsfest for City Lade

I forbindelse med nyåpningen av City Lade, ble det arrangert en åpningsfest som varte i tre dager. KOMENT stod for konseptutvikling, booking og koordinering av underholdning – samt tekniske leveranser i forbindelse med arrangementet.

Målet til City Lade er å bli større og mer relevant for sine kunder, og et nøye planlagt prosjekt for å omgjøre plan 1 på senteret til å bli en levende puls for bydelen og Trondheim stod endelig klart 21. oktober kl. 09. En helt ny hovedinngang og en lekker sørvendt uteservering med flere nye spisesteder ventet de mange spente kundene som hadde møtt frem til åpningen av senteret, som har hele 71 butikker og 14 spisesteder!

Strindens Promenade Orchester startet seremonien før snora ble klippet og senteret åpnet. Underholdningen ble servert som perler på en snor; Brødrene Fagerli leverte et fotballshow i verdensklasse og Sirkus Agio begeistret de fremmøtte. Det ble også levert et spenstig show av Nixies Cheerleading og nydelig musikk over hele senteret av Berg & Singsaker Musikkorps, Eggkleiva Mannskor og Cantus til ulike tidspunkt gjennom åpningsdagene. En stor andel av de besøkende var barn og unge, og det var ingen tvil om at vår stand med profesjonelle ansiktsmalere var en suksess!

Vi gratulerer City Lade med nyåpningen og ønsker lykke til videre!