Trondheim Byggfestival 2022

KOMENT er glade for å være Optimeras partner i arbeidet med Trondheim Byggfestival, noe vi har vært helt siden oppstarten i 2016.
Fredag 20. mai ble Trondheim Byggfestival arrangert for femte gang, som proffmesse på dagtid med påfølgende musikkfestival på kvelden.

Et tusentall besøkende ble ønsket velkommen av over 80 utstillere både ute og inne i Optimeras proffsenter på Sandmoen utenfor Trondheim. Her var alle deler av byggbransjen representert, i tillegg til annet snadder som flotte biler, gårdsmat og andre godbiter i et nydelig sommervær. Det virket som om alle besøkende var glade for å være «i gang igjen» etter to år på sparebluss. Timene gikk fort i godt selskap, med et vell av gode messetilbud, premier, faglig påfyll og god fagprat over kaffekoppene. På kvelden samlet deltagerne seg i det runde, røde huset ved Elgeseter – det ærverdige Studentersamfundet, og nøt underholdning og konserter fra to scener. Her vartet Halva Priset, Marion Ravn Band og flere opp med skikkelig festivalstemning til sent på kveld.
 
KOMENT har bistått med hele messe- og festivalproduksjonen, inkl. alt grafisk arbeid, brosjyre og nettside for arrangementet, planlegging, forberedelser, rigg og gjennomføring av teknikk, booking, logistikk, speakertjeneste og mye annet.

Vi takker Optimera for oppdraget!