VM i Planica

VM på ski i Planica

VM på ski i Planica er vel i havn, og alle tilbakemeldinger gir signal om at våre kunder er særdeles godt fornøyd med prosjektering og gjennomføring fra KOMENT sin side. Det er samtidig på sin plass å rette en ydmyk takk til vår samarbeidspartner Norges Skiforbund som ga oss oppgaven med å legge til rette for deres gjester.

Totalt sett var vi den største operatøren under VM på ski. Arrangøren i Slovenia var skuffet over publikumsoppmøtet, men takknemlige for at vi bidro med så mange som vi gjorde. Med de sportslige prestasjonene i spissen, ble det flotte dager i Planica. Våre bedriftskunder gir oss da også gode tilbakemeldinger, og de bekrefter at slike turer er en unik arena for å etablere nye relasjoner, samt forsterke allerede etablerte relasjoner.

På siste dag i VM ble FIS-flagget overrakt til neste arrangør. Alle vet vi at det er Trondheim, og det er nå mindre enn to år til VM åpner i Trønderhovedstaden. KOMENT er godt forberedt, og vi vet allerede at vi skal legge til rette for nye opplevelser for en lang rekke kunder.

Vi gleder oss!