Beograd

Verden ser mot Beograd! Og det med god grunn: denne juvelen blander tidløs tradisjon og moderne kulhet – og gjør det med stil. 

Under pandemien de siste årene har lokale krefter i Beograd benyttet anledningen til å pusse opp, bygge nytt og modernisere mange bygg og steder. Vi har svært gode kontakter her som også er blant pådriverne for å videreutvikle byen for lokalbefolkning og turister, alt mens bærekraft og miljø ligger i grunn av alt de gjør.

Frittalende, provoserende og heslig – Beograd vil nok aldri bli ansett som en “pen” by, men dens energi gjør den allikevel til en av Europas hotteste byer. Et kjærlighetsbarn av østlig og vestlig kultur, Beograd ser ofte ut som en østeuropeisk fetter av tyske storbyer. Likevel, se bort fra den urolige, ubehagelige fortiden, og du vil finne levende, attraktive gågater, et yrende folkeliv og en smittende sjarm langs Donau.

Ta kontakt med oss for forslag til eventreiser for firmaer eller vennegrupper, vi kan Beograd og gleder oss til å vise de uendelig mange mulighetene som finnes her!

Meld interesse

Beograd

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Se vår personvernerklæring