austevoll

Bergen

Bli med til Bergen og vakre Austevoll i skjærgården utenfor byen – det er tid for nyte og oppleve gourmet-mat på idylliske Bekkjarvik Gjestgiveri! 

Bekkjarvik Gjestgiveri er drevet av tidligere Bocuse d’Or vinner Ørjan Johannessen og hans tvillingbror Arnt, som selv ble kåret til Årets Kjøkkensjef i 2014. Her har man idylliske omgivelser og mulighet til masse aktiviteter, som f.eks. kokkekurs, skjærgårdssafari, vinsmaking, kajakkpadling og så mye, mye mer. Når man i tillegg kan friste med luksuriøse og komfortable rom er opplevelsen komplett. Vår favorittaktivitet er havfiske hvor dagens fangst senere benyttes i en egen MasterClass med Ørjan. Her lærer man hvordan man selv kan diske opp de flotteste retter på en morsom og «hands on» måte.

Vi kan love mye latter, ny kunnskap og deilig mat mens man nyter noe godt i glasset. Etter noen dager på Austevoll er en av mange muligheter å ta hurtigbåten tilbake til Bergen for aktiviteter som for eksempel interaktiv sightseeing, zip-line på Ulriken, lunsj i Skyskraperen Restaurant eller en vandretur blant bodene på Brygga med smaksprøver underveis. En reise basert rundt mat og opplevelser kan deretter avsluttes med en middag på «Bare», Bergens første restaurant som kan smykke seg med Michelin-stjerne. 

Meld interesse

Bergen

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Se vår personvernerklæring