Roma Colosseum

Roma

I Roma finnes attraksjoner rundt et hvert hjørne. Berømte byggverk, deilig pasta og vin, designerbutikker, salgsboder og statuer. Dette er Roma, bli med og opplev en reise gjennom tiden.

Man skjønner raskt hvorfor «Rom ikke ble bygget på en dag» gjennom enestående arkitektur og det er vel verdt ett besøk til for eksempel bygninger som Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Musei Capitolini, De Sixtinske kapell, Trevifontenen, Forum Romanum, Colosseum, Castel Sant’ Angelo og Piazza Navona. Og kanskje en tur til Kapusinermunkenes spesielle knokkelkjeller hvor dekorasjonene er laget av ekte menneskeben?

Men, Roma er ikke bare gamle bygg og trange smug, byen er også kjent for sine mange designere og stopper man ved Spansketrappen ligger gaten Via Condotti hvor designerbutikkene finnes på rekke og rad. Er det et ønske om en matbit, finnes pizza, pasta og resten av det italienske matfatet på restauranter i nærheten av alle de store severdighetene.
Vi anbefaler gjerne ett kokkekurs hos en av våre lokale matkjennere, en morsom og praktisk måte å lære mer om det verdenskjente kjøkkenet.

Bare to timer unna Roma kan man besøke sagnomsuste Pompeii, byen som i 79 e.kr ble begravet av aske fra vulkanen Vesuvius.

Ut ifra deres ønsker setter KOMENT sammen ett program skreddersydd for deres gruppe. 

Meld interesse

Roma

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Se vår personvernerklæring