Tjenester

Vårt mål er å utforme nytenkende, skreddersydde løsninger for våre oppdragsgivere. 


Event

KOMENT er et fullservice eventbyrå, vi planlegger, utvikler og gjennomfører eventer - både tradisjonelle arrangement og digitale eventer og konferanser. De fleste av arrangementene er ofte en del av en større strategi som involverer bruk av web, sosiale medier og multimedia for å kommunisere hele eller deler av innholdet fra det enkelte event.

Reiser

KOMENT tilbyr alle typer gruppereiser og firmaturer gjennom vårt reisebyrå (tidligere SponsorLink) - en turoperatør med over 20 års virksomhet i bransjen og solid erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter.

Spesialiteten er turer til idrettsarrangement.  Vi tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener, skiskyting og europeisk fotball, VM i ishockey, Formel 1, National Hockey League og golfturer rundt om i verden, både som spiller og tilskuer.

Markedsføring

Vi hjelper deg å nå dine markedsføringsmål! Sammen finner vi riktig kommunikasjon, strategi og tiltak for bl.a digital markedsføring, hjemmesider, nyhetsbrev, sosiale medier, innholdsproduksjon, TV- og videoproduksjon. 

Multimedia

KOMENT har solid kompetanse innen utvikling av løsninger og produksjon av innhold til TV/Video, storskjerm, desktop, nettbrett, mobil og sosiale medier. Vi har også spisskompetanse innen visuelt design for digitale og trykte flater samt utvikling av animasjoner.

B2B Nettverk

Norges beste bedriftsnettverk med fokus på relasjonsbygging og godt samhold. Nordic Arena nettverk finner du i Bodø, Trondheim, Molde, Bergen og Kristiansand. I enden av en god relasjon skapes det alltid business.

Profilartikler

KOMENT Promo er et av de ledende profileringsselskapene i Norge, og har mange års erfaring i bransjen. Vi tilbyr alt innen profil-, reklame- og gaveartikler, og med over 10 000 profilprodukter i vår nettbutikk har vi et av markedets største sortimenter.