Tjenester

Vi har som mål å utforme nytenkende, skreddersydde løsninger for våre oppdragsgivere – som vil resultere i positive kundeopplevelser og suksessfulle resultater


Event

Vi utvikler og gjennomfører eventer. Hovedtyngden av våre eventer er en del av en større strategi som ofte involverer bruk av web, sosiale medier, mobil og web-TV for å kommunisere hele eller deler av innholdet fra det enkelte event.

Markedsføring

Vi stiller de rette spørsmålene. Vi lytter. Vi gjør grundig research. 
Vi definerer målgruppen og kanalene du treffer de i, og vi er nøye på å finne ut hva oppdragsgiver egentlig vil oppnå med markedsføringen - er det bygging av kjennskap? Kunnskap? Salg? Intern stolthet? Eller noe annet? 

Profilartikler

KOMENT Promo er et av de ledende profileringsselskapene i Norge, og har mange års erfaring i bransjen. Vi tilbyr alt innen profil-, reklame- og gaveartikler, og med over 10 000 profilprodukter i vår nettbutikk har vi et av markedets største sortimenter. 

Media, multimedia og design

KOMENT har solid kompetanse både innen utvikling av løsninger og produksjon av innhold til TV/Video, storskjerm, desktop, nettbrett, mobil og sosiale medier. Vi har også spisskompetanse innen visuelt design for digitale og trykte flater samt utvikling av animasjoner.