Tjenester

Vi har som mål å utforme nytenkende, skreddersydde løsninger for våre oppdragsgivere – som vil resultere i positive kundeopplevelser og suksessfulle resultater


Event

Vi utvikler og gjennomfører eventer. Hovedtyngden av våre eventer er en del av en større strategi som ofte involverer bruk av web, sosiale medier, mobil og web-TV for å kommunisere hele eller deler av innholdet fra det enkelte event.

Reiser

KOMENT tilbyr alle typer gruppereiser og firmaturer gjennom vårt reisebyrå (tidligere SponsorLink) - en turoperatør med over 20 års virksomhet i bransjen og solid erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter.

Spesialiteten er turer til idrettsarrangement.  Vi tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener, skiskyting og europeisk fotball, VM i ishockey, Formel 1, National Hockey League og golfturer rundt om i verden, både som spiller og tilskuer.

Markedsføring

Vi stiller de rette spørsmålene. Vi lytter. Vi gjør grundig research. 
Vi definerer målgruppen og kanalene de kan treffes i, og vi er nøye med å finne ut hva oppdragsgiver egentlig vil oppnå;  skal markedsføringen bygge kjennskap eller kunnskap? Øke salget? Bygge intern stolthet? Vi hjelper deg med riktig strategi og markedsføringstiltak.

Multimedia

KOMENT har solid kompetanse både innen utvikling av løsninger og produksjon av innhold til TV/Video, storskjerm, desktop, nettbrett, mobil og sosiale medier. Vi har også spisskompetanse innen visuelt design for digitale og trykte flater samt utvikling av animasjoner.

B2B Nettverk

Norges beste bedriftsnettverk med fokus på relasjonsbygging og godt samhold. Nordic Arena nettverk finner du i Bodø, Trondheim, Molde, Bergen og Kristiansand. I enden av en god relasjon skapes det alltid business.

Profilartikler

KOMENT Promo er et av de ledende profileringsselskapene i Norge, og har mange års erfaring i bransjen. Vi tilbyr alt innen profil-, reklame- og gaveartikler, og med over 10 000 profilprodukter i vår nettbutikk har vi et av markedets største sortimenter.