Digital Signage

KOMENT leverer et bredt spekter av tjenester, spesielt rettet mot løsninger for Digital Signage. Vårt kjerneområde er alle tjenester knyttet til implementering av programvare fra Omnivex, herunder prosjektering, leveranse, montasje, drift, support og kurs. Vår styrke er å integrere ulike datakilder i kundens anlegg, slik at innhold på skjermene er dynamisk og til enhver tid relevant. Eksempler på noen datakilder kan være fra bookingsystemer, vær, fly/tog/buss, nyheter, Exchange, Sharepoint, SQL og XML-data.

Vi tilbyr også maskinvare, herunder Server/PCer, profesjonelle skjermer for både innendørs og utendørs bruk, samt sikre og gode monteringsløsninger. Hos KOMENT kan du også leie skjermer til bruk på messer eller andre typer arrangementer. KOMENT benytter også Omnivex systemene til grafikkproduksjon på storskjermer ved ulike idrettsarrangementer, som f.eks FIS Nordic Ski World Championships Falun, FIS World Cup Skijumping Trondheim og Landsskytterstevnet.

Omnivex Programvare

 

 


Omnivex Moxie er en komplett programvareløsning laget for å administrere Digital Signage nettverk, med funksjonalitet til å håndtere et variert innhold, høyoppløselige media, sanntidsdata og integrasjon mot eksterne datasystemer - rett ut av pakken. Det er innebygget intelligens i Omnivex Moxie, slik at ditt innhold kan reagere med dynamiske data og eksterne forutsetninger. Det betyr at du alltid kan ha relevant innhold på dine skjermer. Omnivex Moxie er bygget på Microsoft Windows plattform og har et velkjent brukergrensesnitt som er ganske likt Microsoft Office. Omnivex Moxie innstalleres enkelt på bedriftens eksisterende maskinvare og kan også benyttes i virtuelle miljøer.

 

Omnivex Moxie er ikke laget for en spesiell bransje eller til et spesielt formål. Programvaren kan brukes for alle informasjonsbehov på skjermer.


Vi ønsker gjerne å vise deg hvordan Omnivex Moxie kan hjelpe deg i ditt informasjonsprosjekt. Ta kontakt med Øystein Hansen for mer informasjon og forespørsel. Kontaktinfo finner du her.