Event

KOMENT er et fullservice eventbyrå, vi planlegger, utvikler og gjennomfører eventer - både tradisjonelle arrangement og digitale eventer og konferanser. De fleste av arrangementene er ofte en del av en større strategi som involverer bruk av web, sosiale medier og multimedia for å kommunisere hele eller deler av innholdet fra det enkelte event.

Erfarne nøkkelpersoner sørger for kreative løsninger og solid gjennomføring av arrangmentene. Gode rutiner sørger for grundig og effektiv prosjektledelse. Vi er oppdaterte på trender og nye muligheter, og vi legger vår personlige stolthet i å levere mer enn forventet.


Interne arrangementer
Interne arrangementer

Interne arrangementer

De ansatte er ofte virksomhetens mest verdifulle ressurs, en ressurs som bør pleies, utvikles og engasjeres!

Vi i KOMENT har lang erfaring med ulike interne arrangementer, både for bedriften som helhet og på avdelingsnivå. KOMENT kan bistå i arbeidet med å tilpasse en hver organisasjon til en ny hverdag. Vi hjelper deg med å planlegge og gjennomføre din HR-aktivitet slik at de som er med på aktivitetene sitter igjen med en stolthet av å være en del av virksomheten.

Kontakt oss for mer informasjon om event

Interne arrangementer
Interne arrangementer
Digitale eventer
Digitale eventer

Digitale eventer

KOMENT leverer digitale konferanser, webinarer, eventer og arrangement. Vi utvikler, produserer og leverer alt fra A til Å: Video/TV og live-streaming, opptak i studio, programledere, foredragsholdere og underholdning, lokaler, teknikk og utstyr, multimedia, grafikk og vignetter, invitasjoner, registrering og kommunikasjon med deltakere.

Som totalleverandør har vi kontroll på hele leveransen, og sørger for at ditt digitale arrangement blir et interaktivt, engasjerende og vellykket event!  

Kontakt Harald for mer informasjon om digitale eventer!

E-post: harald@koment.no
Telefon: 915 44 400

 

Digitale eventer
Digitale eventer
Reiser
Reiser

Reiser

KOMENT tilbyr alle typer gruppereiser og firmaturer gjennom datterselskapet KOMENT Explorer AS - en turoperatør med over 20 års virksomhet i bransjen og solid erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter.

Spesialiteten er turer til idrettsarrangement. KOMENT tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener, skiskyting og europeisk fotball, VM i ishockey, Formel 1, National Hockey League og golfturer rundt om i verden, både som spiller og tilskuer.

Se våre reisetilbud her!

Reiser
Reiser
Lanseringer
Lanseringer

Lanseringer

KOMENT innehar kompetanse og et nettverk av leverandører som sikrer at resultatet av din lanseringsaktivitet blir som ønsket.

Vi har lang erfaring med å lage kreative løsninger og lanseringskonsepter som skaper oppmerksomhet, engasjement, effekt og ønsket etterlatt inntrykk.

Kontakt oss for mer informasjon om lanseringer

Lanseringer
Lanseringer