Event

KOMENT er et fullservice eventbyrå, vi planlegger, utvikler og gjennomfører eventer! De fleste av arrangementene er ofte en del av en større strategi som involverer bruk av web, sosiale medier og multimedia for å kommunisere hele eller deler av innholdet fra det enkelte event.

Erfarne nøkkelpersoner sørger for kreative løsninger og solid gjennomføring av arrangmentene. Gode rutiner sørger for grundig og effektiv prosjektledelse. Vi er oppdaterte på trender og nye muligheter, og vi legger vår personlige stolthet i å levere mer enn forventet.


Interne arrangementer
Interne arrangementer

Interne arrangementer

De ansatte er ofte virksomhetens mest verdifulle ressurs, en ressurs som bør pleies, utvikles og engasjeres!

Vi i KOMENT har lang erfaring med ulike interne arrangementer, både for bedriften som helhet og på avdelingsnivå. KOMENT kan bistå i arbeidet med å tilpasse en hver organisasjon til en ny hverdag. Vi hjelper deg med å planlegge og gjennomføre din HR-aktivitet slik at de som er med på aktivitetene sitter igjen med en stolthet av å være en del av virksomheten.

Interne arrangementer
Interne arrangementer
Reiser
Reiser

Reiser

KOMENT tilbyr alle typer gruppereiser og firmaturer gjennom datterselskapet KOMENT Explorer AS - en turoperatør med over 20 års virksomhet i bransjen og solid erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter.

Spesialiteten er turer til idrettsarrangement. KOMENT tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener, skiskyting og europeisk fotball, VM i ishockey, Formel 1, National Hockey League og golfturer rundt om i verden, både som spiller og tilskuer.

Reiser
Reiser
Lanseringer
Lanseringer

Lanseringer

KOMENT innehar kompetanse og et nettverk av leverandører som sikrer at resultatet av din lanseringsaktivitet blir som ønsket.

Vi har lang erfaring med å lage kreative løsninger og lanseringskonsepter som skaper oppmerksomhet, engasjement, effekt og ønsket etterlatt inntrykk.

Lanseringer
Lanseringer
Oslo Games GO
Oslo Games GO

Oslo Games GO

KOMENT har utviklet konseptet og står for produksjonen av Oslo Games GO, hvor fire av Norges beste skateboard-fotografer blir valgt ut til å rekruttere fire skatere til hvert sitt lag. I løpet av én uke samler lagene flest mulig poeng gjennom ulike skatechallenges i hele Oslo, og samtidig dokumenteres alt i en egenprodusert skatefilm. Filmene, som er sluttproduktet, bedømmes av en kompetent jury og det kåres én vinner som offentliggjøres i forbindelse med arrangementets afterparty.

Oslo Games GO er i tillegg et digitalt konsept som baserer seg på utstrakt bruk av sosiale medier, med Facebook og Instagram som hovedkanaler.

Oslo Games GO

Oslo Games GO
Oslo Games GO
Spøkelsene i Svartdalen
Spøkelsene i Svartdalen

Spøkelsene i Svartdalen

KOMENT har arrangert Spøkelsene i Svartdalen i 9 år på rad, og i 2020 planlegger vi 10 års jubileum med tidenes arrangement! Hele 5 - 6000 personer møter hvert år for å delta i den skumle spøkelsesvandringen i Svartdalen i Oslo. Ved bruk av lyd- og lyseffekter, røyk, skuespillere og kulisser skaper vi underholdning og en passe skremmende atmosfære både for store og små!

Arrangementet er gratis og blir gjennomført i samarbeid med OBOS og andre samarbeidspartnere. KOMENT har utviklet idé, konsept og er ansvarlig for opp- og nedrigg, produksjon og gjennomføring samt kontinuerlig utvikling av konseptet.

Spøkelsene i Svartdalen

Spøkelsene i Svartdalen
Spøkelsene i Svartdalen