Stage Dolls 40 år

Stage Dolls 40 år

Det norske bandet Stage Dolls har levd et liv med Rock’n Roll i 40 år. Dette skal feires med gigantisk konsert i Trondheim Spektrum 1. desember. KOMENT er medarrangør og hjelper gjerne med å sette sammen en uforglemmelig opplevelse kombinert med en førjulshelg i et jule-pyntet Trondheim. Kanskje kan dette kombineres med besøk på et av verdens mest anerkjente hoteller, nemlig Britannia – et hotell KOMENT har samarbeid med.
 
Med låtskriver og frontfigur Torstein Flakne i spissen har Stage Dolls en låtkatalog mange kan misunne bandet. I 40 år har de fartet i USA og hele Europa, rett og slett fordi de elsker å drive med det artigste de vet, Rock’n Roll. Det finnes knapt den scenen i Norge bandet ikke har stått på. Dette har da også sikret StageDolls legendestatus, og nå er det tid for «A night to remember» gjennom en jubileumskonsert i Trondheim Spektrum. Sammen med ti tusen andre vil du kunne ta del i allsangen som sannsynligvis vil gi en ekstra utfordring til konstruksjonen i Trondheims storstue. KOMENT er arrangør sammen med Trondheim Stage og ikke minst Stage Dolls. Av den grunn kan vi sikre deg en opplevelse helt utenom det vanlige.
 
Er du interessert, ta kontakt på stagedolls@koment.no.
 
For kun kjøp av billetter, så åpnet ordinært billettsalg fredag 2. februar: https://www.eventim.no/eventseries/3318315/?affiliate=TS4