koment iNord as

KOMENT iNord er del av konsernet KOMENT som er et av Norges største eventselskap. Med avdelinger i Trondheim (hovedkontor), Oslo, Molde, Bodø og Tromsø kan vi levere tjenester lokalt, regionalt og nasjonalt.

Vi kan tilby et bredt spekter innen opplevelse- og relasjonsskapende aktiviteter. Vår spesialitet er planlegging, organisering og gjennomføring av ulike bedriftsarrangementer. Eksempler på dette er promoteringer, kampanjer, jubileumsarrangement, konferanser, julebord og teambuilding (blåturer, kick-off-eventer o.l.). Vi tilbyr også egenutviklede konsepter og skreddersydde arrangementer basert på hver enkelt kunde sitt ønske og behov.

Et av våre mantra er «opplevelsesbasert kommunikasjon», og gjennom dette tilbyr vi eventreiser i både inn og utland. Vi ordner alt fra flybilletter, hotell og lokal transport – til tema, innhold og program. Vi er også ofte med på reisen og sørger for at alt går etter planen, slik at dere kan slappe helt av og nyte turen sammen. Vi er spesielt sterk på reiser til store idrettsarrangement ettersom vi har gode avtaler med ulike forbund i både inn- og utland.

Kontakt

Telefon: +47 977 69 700
E-post: hc@koment.no
Adresse: Kaigata 4
9006 Tromsø

Daglig leder: Hans Christian Ribe


ansatte