Design, web og animasjon

Vi bruker lyd, levende bilder og grafikk som effektive virkemidler i de fleste sammenhenger og prosjekter. KOMENT har spisskompetanse innen visuelt design for digitale og trykte flater; vi lager logo og fullstendig bedriftsprofilering inkludert designmanual, design til foliering og trykk, animasjoner, vignetter, hjemmesider, presentasjoner m.m.


Foto, video og TV-produksjon

KOMENT har i mange år produsert multimedia- og videoinnhold for flere av de største bedriftene i Norge. Vi har f.eks levert video til opplæring av ansatte, filmer til kinoreklame og markedsføring, og ikke minst har vi produsert mye videomateriale til hjemmesider og sosiale medier.

Vi produserer ofte videoer til event, det være seg flerkameraproduksjon eller filmer som brukes før, under og etter arrangementet.


Infoskjermer

KOMENT leverer hypermoderne løsninger med integrasjon av alle mulige datakilder for bruk i visninger på skjermer (Digital Signage). Vi har leveranser til kunder som Avinor, AtB, NTNU og Luftfartstilsynet. Vi bruker også digital signage-løsninger i mange av våre eventleveranser som Trondheim Byggfestival, Powell, RAW-AIR, FIS World Ski Championships og Landsskytterstevnet.

Ønsker du å vite mer om multimedia fra KOMENT?

kontakt-oss-img